Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επίσημη σελίδα του Xbox άλλαξε μορφή και υιοθέτησε το blade design του Xbox 360

*
Η Microsoft γιορτάζει τα 20 χρόνια του Xbox και έτσι προχώρησε σε μια αισθητή αλλαγή του site της, κάνοντάς το να θυμίζει το blade design dashboard του Xbox 360. Για όσους θυμούνται, το λειτουργικό της δεύτερης κονσόλας της αμερικανικής εταιρείες είχε τις κλασικές «λεπίδες» που χωριζόταν για τις διάφορες σελίδες και είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά των κονσολών που έχουν διατεθεί στην αγορά. Το συγκεκριμένο design εμφανίστηκε με το λανσάρισμα του Xbox 360 και παρέμεινε ενεργό έως και το 2011, όταν άλλαξε στο new Xbox experience. Ακόμη και τα διάφορα εικονίδια έχουν αλλάξει σε συγκεκριμένα σημεία, εφαρμόζοντας τα τεταρτημόρια που έγιναν γνωστά και από το power button της κονσόλας που βρισκόταν στο μπροστινό τμήμα. Δείτε το ανανεωμένο site με ένα click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*